Eerdere exposities

Kunst bij Interieur & Sfeer

Tegeltjes met kunst en prachtig ingelijste tekeningen en schilderijen van kunstenares Marieke Klok. Loop snel eens binnen bij de winkel van Interieur & Sfeer in Doorwerth!

Lees meer »

Kunst bij Fysiotherapie Groothuis

Prachtige tekeningen en schilderijen van Marieke Klok te zien in de verschillende behandelkamers van Fysiotherapie Groothuis! De werken zijn professioneel ingelijst bij Lijstenmakerij van Norden, wat ze helemaal 'af' maakt. De werken zijn stuk voor stuk te koop; neem gerust contact met mij op bij interesse.

Lees meer »

Expositie Markt 17 in Wageningen

Naast enkele kleurrijke werken, wordt de indrukwekkende serie Tekeningen op karton: 'Voor de kinderen op Lesbos' gepresenteerd. De tekeningen, waarheidsgetrouw naar foto's van kinderen in een vluchtelingenkamp op het eiland Lesbos, komen nog wat dichterbij als je denkt aan de kinderen in Ter Apel waar telkens maar geen opvangplek voor is.

Lees meer »

BBLTHK Wageningen

In de hele maand april is het veelzijdige werk van Marieke Klok te zien in de bibliotheek van Wageningen.Een portret van een nomade op karton, een Marokkaanse danseres, een Indiaas meisje en meerdere portretten. Marieke combineert verschillende technieken; Siberisch krijt, acrylverf (die zij met een roller aanbrengt), ecoline, collage en soms gebruikt zij naald en draad als toevoeging.

Lees meer »

Culturele Ronde 2022

Dit jaar is tijdens de Culturele Ronde mijn werk te zien in de bibliotheek van Wageningen. Ik exposeer de serie tekeningen op karton 'Voor de kinderen op Lesbos', grote schilderijen op een zwarte ondergrond en kleinere tekeningen van vogels en de natuur. Naast prachtig ingelijste werken, zijn er ook tegeltjes en kaarten met kunst te koop

Lees meer »

Landelijk Atelierweekend 2021

Welkom in mijn atelier tijdens het Landelijk Atelierweekend! Je kunt recent werk verwachten: de serie werken op karton 'Voor de kinderen op Lesbos', 'spannende' schilderijen, collages uit de serie 'Childhood memories' en meer. Er is ook (eerder) werk te koop! Daarnaast krijgen de kinderen en tieners de ruimte om te experimenteren met het tentoonstellen van eigen werk! Laat je verrassen!

Lees meer »

KAPELexpo 2019

Tijdens de eerste drie weekenden van december 2019 gaan Maryam Mashhooriazar (mijn Iraanse vriendin, https://www.instagram.com/marymashhoori/) en ik samen exposeren in de kapel van het voormalig Sancta Mariaklooster in Renkum. Als voorbereiding onderzoeken we het thema 'Zelfportret' en inspireren we elkaar. Daarnaast tonen we (andere) recente tekeningen en schilderijen. Wees welkom!

Lees meer »

Portretten in de 'bubbels' van Bubbles..!

Tot half Maart 2019 zijn rake portrettekeningen (op A4- formaat) te zien in de 'bubbels' van Bubbles. De 'bubbles' geven (door de weerspiegeling van het licht) een extra dimensie aan het werk, wat het extra de moeite waard maakt om er even te gaan kijken..!

Lees meer »