De portrettekening hangt hij direct boven zijn bed!

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 om 12:33

"Een vriendelijke man komt ook bij ons aan 'de tekentafel' zitten. Hij hoeft niet lang na te denken wat hij zal tekenen; eerst de zee, de zon hoog aan de hemel en als laatste een bootje. Hij vertelt me dat dit over zijn eenzame reis naar Nederland gaat.

Later vraagt hij of ik ook van hem een portret wil maken (wat ik graag wil doen). Terwijl ik hem teken, bedenk ik me dat hij jonger is dan hij lijkt. Hij blijkt nog maar 16 jaar te zijn. Wat gaaf dat hij ervoor gaat zitten (en er zichtbaar van geniet)! En wat gaaf dat ik (letterlijk & figuurlijk) de kans krijg om hem te 'zien' en hem dat gevoel ook te geven😇."

De portrettekening hangt hij direct boven zijn bed, zo blij is hij ermee.

Vorige week hoorde ik van mijn zus dat zij in de kerk in Amersfoort 40 vluchtelingen uit Ter Apel opvangen. Ik werd zo blij van dit nieuws! Omdat ik ook graag iets wil doen, heb ik vanmorgen daar een creatieve activiteit gedaan met een paar kinderen en volwassenen. Wat een mooie ervaring. En het is zoveel beter nieuws dan wat we op het journaal horen, dat ik het graag met je deel!Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.